+370 448 48117

alsedziuvm@plunge.lt

Draugystės g. 6B, Alsėdžių mstl., Plungės r. sav., LT-90471

Gimnazistų sėkmė konkurse

Gimnazijos vyresniųjų klasių mokinių komanda puikiai atstovavo gimnaziją ir rajoną  kasmetiniame bendruomenės policijos pareigūnų organizuojame konkurse, kuris šiais metais pakeitė pavadinimą iš „Temidė“ į „Aš ir Policija“. 

Konkurso tikslas ugdyti mokinių teisinį sąmoningumą, supratimą apie teisinę sistemą, vykdyti tarp mokinių ankstyvąją teisės pažeidimų prevenciją, suteikti mokiniams žinių, kuriant saugią aplinką.

Alsėdžių gimnazistai Plungės rajone pasirodė sukaupę daugiausia žinių šia tema, todėl pasibaigus konkursui prieš respublikinį etapą gimnazijoje lankėsi Plungės policijos bendruomenės pareigūnės Lina Jocienė ir Rasa Matevičienė.

Viešnios ne tik apdovanojo puikiais asmeniniais prizais komandos dalyvius, bet ir pravedė paskaitas apie prekybą žmonėmis ir nepilnamečių teises bei atsakomybes. 

Gimnazijos komanda laimėjusi 1 vietą tarp rajono švietimo įstaigų iškovojo galimybę vykti į Kauną ir dalyvauti Pabėgimo kambaryje.

Dėkojame mokytojui Petrui Smilgevičiui ir socialinei pedagogei Aurelijai Augustinienei už iniciatyvas organizuojant konkursą.