+370 448 48117

alsedziuvm@plunge.lt

Draugystės g. 6B, Alsėdžių mstl., Plungės r. sav., LT-90471

PADĖKOS VAKARAS

Nesuklysime pasakę, kad vienas iš įspūdingiausių renginių, vykusių gimnazijos aktų salėje, neabejotinai buvo Alsėdžių bendruomenės surengtas iškilmingas Padėkos vakaras.

Vakaras skirtas projekto „Alsėdžiai – Mažoji Lietuvos kultūros sostinė- 2022“ užbaigimui, bei Alsėdžių bendruomenės 20-mečiui.

Šventinį renginį itin papuošė gimnazijos jaunosios šokėjos, kurioms kompoziciją kūrė choreografijos mokytoja Justė Tulickienė.

Padėkos vakare Kultūros ministro Simono Kairio padėkos raštais apdovanoti gimnazijos pedagogai – Vaida Silkauskienė, Daiva Gramalienė ir Linas Senkus.

Plungės rajono savivaldybės mero padėkos įteiktos gimnazijos pedagogams, aktyviems Alsėdžių bendruomenės nariams – Violetai Rimkuvienei, Justei Tulickienei ir Linai Brasienei.

Alsėdžių bendruomenės pirmininkas Žydrūnas Purauskis kiekvienam įnešusiam savo indėlį į projekto veiklas ir Alsėdžių bendruomenės gyvenimą įteikė nominacijas „Didžiuojuosi Tavimi“. Smagu, kad daug šių nominacijų atsidūrė  gimnazijos pedagogų ir mokinių rankose.

Padėkos vakaro vedėjai – gimnazijos direktorius Regimantas Kavaliauskas ir Ikimokyklinio ir priešmokyklinio skyriaus vedėja Vaida Silkauskienė.

Šventinę vakaro programą kūrė solistė Žyginta Jašinskaitė ir LŠS Žemaitijos 8-osiosrinktinės šauliškas orkestras, vadovaujamas Lino Senkaus.